Powergym- tunnin "pilottiseuraksi"

9.1.2018

Kevätkaudella 2018 Powergym-tuntia pilotoi noin 10 voimisteluseuraa ja me olemme on yksi näistä seuroista joissa Powergymiä pääsee ensimmäisten joukossa kokeilemaan!

Powergym on Voimisteluliiton kehittämä uusi ryhmäliikuntatunti, joka kehittää monipuolisesti kuntoa ja haastaa opettelemaan uusia taitoja. Powergym-tunti toteutetaan kuntopiirinä, ja yhdellä tunnilla tulee harjoitettua voimaa, nopeutta, ketteryyttä, kestävyyttä ja taitoa. Tunti koostuu alkulämmittelystä, liikkeiden opettelusta, työosiosta ja loppuverryttelystä. Jokainen osallistuja tekee liikkeitä omaan tahtiinsa ja omalla tasollaan – haastavia liikevariaatioita kovalla intensiteetillä tai helpompia versiota leppoisampaan tahtiin tai mitä tahansa näiden väliltä. Tervetuloa treenaamaan!

Powergym- kurssi (8 kertaa) alkaa keskiviikkona 28.2.2018 klo 18:00 Haarlan koululla (Meteorikatu 1, 20900 TURKU)
Ohjaajana: Maije Sjöroos